WORKSHOP

ZELFPRESENTATIE

Onderzoeken tonen aan dat ontspanning en aandacht een hogere concentratie geeft en tot meer focus leiden. Je creatieve brein wordt geactiveerd en je wordt sensitiever naar je omgeving. Relaties worden sterker en verdiepen zich. Dit leidt tot meer creativiteit en effectieve samenwerkingen. 

Tijdens mijn presentatietrainingen zet ik deze aandacht bewust in. Daarmee leer je om bewust vertraging en pauzes in te lassen. Deze vergroten enerzijds je zelfvertrouwen en anderzijds versterken ze de relatie met je publiek. Er ontstaat een hartsbrug, die direct de impact van je verhaal vergroot.

DE WORKSHOP

Tijdens deze workshop leer je om je kwaliteit van aandacht te vergroten tijdens het spreken voor groepen. De hartsbrug die ontstaat met je publiek vergroot direct de impact van je verhaal.


ONDERWERPENAANPAK 

De workshop is persoonlijk, praktisch en ervaringsgericht. Eigen leervragen en verhalen staan centraal. We werken met lichaamsgerichte - en theateroefeningen en presentatietechnieken. 

Afhankelijk van de doelgroep ligt de nadruk in een workshop op de toepasbaarheid in presentaties, pitches, gesprekken of optredens. 

Lees meer mijn aanpakPRAKTISCHE INFORMATIE

Ontwikkeling en uitvoering op maat.

Duur in overleg.

Groepsgrootte: 8 - 14 deelnemers.


Deze workshop voor jouw team of organisatie?

Neem voor verdere informatie contact op. Ik bespreek graag de mogelijkheden: 

(06) 397 828 55

hans@hansjeths.nl

< Presence in Performance