Training

Zelfpresentatie

Natuurlijk heb jij goede ideeën. Maar het is meer dan een goed idee wanneer jij weet hoe je de aandacht van je gesprekspartners of publiek weet te pakken en vast te houden. 

Trainingen in Zelfpresentatie zijn voor teams of afdelingen die de impact van hun uitstraling, houding en gedrag onder de loep willen nemen. 

​

Aanleiding

​

​

Doel

Het accent in trainingen ligt op bewustwording en motivatie. In de meeste communicatietrainingen worden werkvormen en vaardigheden aangeboden voor het verbeteren van de communicatie. In de communicatietrainingen die ik verzorg zijn de basisprincipes en kernbeginselen gebaseerd op drijfveren, houding en gedrag. In mijn visie is persoonlijk leiderschap (en onderzoeken HOE je leert) bepalend voor de impact op alle intermenselijke communicatie. 

Werkwijze

Ik werk op het snijvlak van persoonlijke en professionele ontwikkeling. 

Kenmerkend voor mijn aanpak is het werken vanuit de hier-en-nu situatie. 

Ik stimuleer deelnemers om hun ervaringen expliciet te onderzoeken.

​

Meer over mijn werkwijze

​

​

​

​

Werkvormen en methoden

Tijdens een training gebruik ik verschillende communicatiemethoden en middelen op het gebied van gespreksvoering, lichaamstaal en aandachttraining en van theaterwerkvormen. Verder maak ik gebruik van methoden: O-Moment, Systemische Opstellingen, Voice Dialogue of Interactiestatus.

​

​

​

​

​

​

​

​

​

​

​

​

​

​

​

​

​

Workshop

Je werk presenteren met zelfvertrouwen

​

De wijze waarop je anderen uitnodigt bij - en weet te interesseren voor een persoonlijke verhaal is misschien wel de meest waardevolle vaardigheid die je je kunt bedenken voor een organisatie.

​

Sommige mensen schudden de verhalen moeiteloos uit hun mouw. Maar voor de meeste mensen vraagt het nogal wat moed en oefening, zeker in een professionele setting.

​

Tijdens een workshop ‘Je Werk Presenteren met Zelfvertrouwen’ leer je spreken vanuit je persoonlijke kracht, met een eigen stijl, in een professionele setting. Dat kan zijn aan een tafel voor een kleine groep mensen, klanten of voor elkaar als vakgenoten, of staand voor een klein gezelschap of groot publiek.

​

​

Mogelijke onderwerpen

​

​

Iedereen houdt van deze workshop!

​

​

Uitvoering

De workshop wordt op maat ontwikkeld, afgestemd op de deelnemers.

Duur 1 dag.

Optioneel: individuele coachingsgesprekken, vooraf en enkele weken na de workshop.

Groepsgrootte: maximaal 10 personen. Bij 10 - 18 personen wordt de training uitgevoerd door 2 trainers.

Neem contact op voor meer informatie:

Hans Jeths: (06) 397 828 55 of hans@hansjeths.nl

TOP

Copyright© 2019  Hans Jeths Consultancy. All rights reserved.