Training

Presenteren met Impact

Een interessant verhaal, scherp observatievermogen en dynamiek zijn ingrediënten voor een succesvolle presentatie, speech of pitch. Een spreker die met plezier presenteert en dit op een natuurlijke manier doet, kan rekenen op een enthousiast publiek. Daarnaast zorgt een persoonlijke uitstraling voor geloofwaardigheid, wat het beoogde effect zal vergroten.

Al meer dan vijftien jaar verzorg ik trainingsprogramma’s in presenteren. Ik train sprekers, zoals managers, sales - en marketing professionals, creatives, bestuurders, docenten en trainers en anderen, die op authentieke wijze hun impact willen vergroten en anderen willen inspireren.

​

​

Basistraining

Een presentatie pakkend brengen, zonder gelijk naar allerlei hulpmiddelen te grijpen. Enthousiasme en gebruik maken leren maken van stiltes en van de ruimte op het podium. Ontdekken hoe je meer kracht en kleur geeft aan je verhaal en hoe je je toehoorders in beweging kunt brengen, zodat ze op andere gedachten komen en anders gaan denken en doen. Leren stáán voor wat je te vertellen hebt, met flair, gemak, lef en tegelijk met een persoonlijke uitstraling.

​

Groepsgrootte: max. 10 deelnemers (bij meer dan 10 personen wordt een tweede trainer ingezet).

Duur: vanaf 1 dag.

Zie ook: O-Moment

Verdiepingstraining

Deelnemers hebben ervaring met presenteren. 

Eigen leervragen staan centraal.

​

  • Een heldere opening zorgt ervoor dat je meteen een vliegende start maakt.
  • Aanstekelijk zijn verovert de harten van je toehoorders.
  • Non-verbaal optreden en beeldend een probleem illustreren.
  • Actief ingaan op wat er speelt, dat verhoogt de acceptatie bij je toehoorders;
  • Met verbale- en non-verbale humor vergroot je je impact. Dat brengt je toeschouwers in beweging.

​

Groepsgrootte: max. 10 deelnemers (bij meer dan 10 personen wordt een tweede trainer ingezet).

Duur: in overleg.

​

Zie ook: 

FunFaktor 

O-Moment

Masterclass

In een trainingssessie van ongeveer anderhalf uur werk ik met één persoon. Een groep collega's, bekenden of andere geïnteresseerden, fungeren als publiek.

​

Voorbeelden van onderwerpen: omgaan met aandacht van je publiek, aanwezigheid, uitstraling en charisma, interactie en improviseren met je publiek: gebruikmaken van je persoonlijke stijl, humor, ruimtegebruik etc.

​

Duur en groepsgrootte in overleg.

Resultaten

​

​

Werkvormen

Ik gebruik presentatietechnieken en middelen op het gebied van lichaamstaal en aandachttraining, O-MomentInteractiestatus en theaterwerkvormen. 

​

​

Werkwijze

Kenmerkend voor mijn aanpak is het werken vanuit de hier-en-nu situatie. Ik stimuleer deelnemers om hun ervaringen expliciet te onderzoeken.

​

Meer over mijn werkwijze

​

​

Kosten

Iedere training of traject is maatwerk. Ik hanteer een dagdeeltarief waarbij de kosten variëren naar gelang de groepsgrootte, tijdsduur en frequentie en het inzetten van meerdere trainers (bij meer dan 19 deelnemers).  

Lees meer

​

​

Oriënterend gesprek 

Voor iedere vraag ontwikkel ik een praktische en inspirerende workshop, training of masterclass in presenteren. 

In een oriënterend gesprek bespreek ik graag de mogelijkheden en specifieke wensen voor jouw team of bedrijf. Ik informeer over mijn werkwijze en de te verwachten resultaten.

Neem contact op voor meer informatie:

Hans Jeths: (06) 397 828 55 of hans@hansjeths.nl

TOP

Copyright© 2019  Hans Jeths Consultancy. All rights reserved.