PROJECTEN / PRESENTATIETRAINING

​

​

​

Presentatietraining

Een organisatie is de verzameling verhalen die het over zichzelf vertelt. De verhalen leren ons welk gedrag ons zal helpen om beloond te worden, invloed te hebben en gerespecteerd te worden. Dit gedrag is de cultuur.  

—Judah Pollack

Vanuit mijn expertise op het gebied van theater, presentatie en lichaamstaal verzorg ik presentatietrainingen. Inmiddels al meer dan 15 jaar.

​

Ik bied ondersteuning bij het ontwikkelen van krachtige, authentieke verhalen en om die op een aantrekkelijke en overtuigende manier in de wereld te zetten. Niet door hen vooropgezette kunstjes te leren, maar door van binnenuit te onderzoeken waar de beweging en het plezier zit.

​

Ik word gevoed door intuïtie, humor en nieuwsgierigheid en geloof in de potentiële kracht van mensen en hun verhalen. Ik weet hoe een authentiek verhaal op een emotioneel niveau je gesprekspartners of publiek raakt en in beweging brengt; door hen te betrekken, hun loyaliteit te stimuleren en hun fantasie aan te wakkeren.

​

Klanten ervaren mij als creatief, verrassend en inspirerend. Ik faciliteer potentieel-ontwikkeling, verandering en uitstraling vanuit persoonlijke betrokkenheid en openhartigheid.

​

​

​

​

Doelgroep

Ik train managers, directeuren, creatieve professionals,sales - en marketing professionals, creatives, bestuurders, docenten en trainers en anderen, die op authentieke wijze hun impact willen vergroten en anderen willen inspireren.

​

Resultaten

Praktisch

Groepsgrootte: max. 10 deelnemers (bij meer dan 10 personen wordt een tweede trainer ingezet).

Duur: vanaf 1 dag.

Oriënterend gesprek

Voor iedere vraag ontwikkel ik een praktische en inspirerende workshop of training. 

​

In een oriënterend gesprek bespreek ik graag de aanleiding en specifieke wensen. Ik informeer over mijn werkwijze en we bespreken de te verwachten resultaten. 

​

​

Kosten

Iedere training of traject is maatwerk. Ik hanteer een dagdeeltarief waarbij de kosten variëren naar gelang de groepsgrootte, tijdsduur en frequentie en het inzetten van meerdere trainers en/of trainingsacteurs.

​

​

WERKWIJZE

© 2019  Hans Jeths