PRESENCE IN PERFORMANCE

BEWUST SPREKEN VOOR GROEPEN

Ik geloof in de potentiële kracht van mensen en hun boodschap. Ik ben altijd nieuwsgierig hoe - en wanneer een authentiek verhaal op een emotioneel niveau toehoorders raakt, inspireert en in beweging brengt.

Ik leer je hoe je je presentaties toegankelijker, onderhoudender en daardoor overtuigender maakt, bijvoorbeeld door hoe je je publiek betrekt bij je verhaal, hoe je bewust een pauze inzet of hoe je de fantasie van je toeschouwers aanwakkert.

Ik verzorg workshops, trainingen en masterclasses voor iedereen die spreekt voor groepen, beginners en experts.

Mijn expertise ligt op het gebied van lichaamstaal, humor en persoonlijk charisma. 

Mijn werkwijze kenmerkt zich door intuïtie, diepgang en lichtheid. 

De afgelopen vijftien jaar trainde ik honderden managers, professionals, verkopers en in het onderwijs met opleiders, docenten en studenten.


Iedereen moet tegenwoordig presenteren. Driekwart van onze vergadertijd zitten we te luisteren naar presentaties en op gezette tijden zijn we zelf aan de beurt om ons verhaal te houden. Hoe zorgen we ervoor dat al deze presentaties voldoende impact hebben?

PRESENCE IN PERFORMANCE

TRAININGEN, WORKSHOPS, CLINICS, MASTERCLASSES

TWEEDAAGSE TRAINING

Een interessant verhaal, scherp observatievermogen en dynamiek zijn ingrediënten voor een succesvolle presentatie, speech of pitch. Een spreker die met plezier presenteert en dit op een natuurlijke manier doet, kan rekenen op een enthousiast publiek. Daarnaast zorgt een persoonlijke uitstraling voor geloofwaardigheid, wat het beoogde effect zal vergroten.


ONDERWERPEN


DOELGROEP

Managers, directeuren, creatieve professionals, sales - en marketing professionals, creatives, bestuurders, docenten en trainers en anderen die op authentieke wijze hun impact willen vergroten en anderen willen inspireren.

0-MOMENT

0-Moment is een tussenmoment, een schakelmoment van even 'niets’, een ogenblik van rust, misschien maar een paar tellen. Zoiets als het moment waarop je bewust schakelt van de ene naar de andere versnelling op je fiets of in je auto. Tijdens een workshop leer je de toepassingsmogelijkheden van 0-Moment kennen en benutten tijdens interacties.

LEES MEER

WORKSHOP


CLINICS

In een clinic van één of twee dagdelen werken we met een specifiek onderwerp, bijvoorbeeld: stemgebruik, houding en lichaamstaal, humor of ruimtegebruik.


FUNFAKTOR

Enthousiasme en plezier in presenteren zorgen voor meer acceptatie en commitment bij je toehoorders. In een workshop van een dag leer je om de impact in je presentaties te vergroten, door gebruik te maken van drie elementen: Avontuur, Humor en Eigenheid. 

LEES MEER

WORKSHOP


INTERACTIESTATUS

Interactiestatus is een methodiek uit het theater en helpt opleiders, docenten, trainers en andere sprekers in hun persoonlijk leiderschap en relatie tot hun vakmanschap voor de een groep of klas. Het biedt inzicht in klassenmanagement, orde- en samenwerkingsproblematiek en hoe je gebruik maakt van macht in relatie tot kwetsbaarheid.

LEES MEER

WORKSHOP


NEXT-LEVEL EN MASTERCLASSES

Voor geoefende sprekers, die in hun presentaties een plateau hebben bereikt geef ik verdiepingstrainingen en masterclasses. 

Ik werk met kleine groepen met specifieke leervragen of onderwerpen. Neem contact op voor meer informatie.

Aandacht opent je bewustzijn en vergroot je authenticiteit en aantrekkelijkheid. Dat versterkt je charisma en zorgt voor impact.

REFERENTIES

Deze organisaties kozen reeds voor presentatietrainingen met Hans Jeths: