PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

Waarachtig leiderschap komt voort uit het vermogen om te evolueren van onbewust reageren op bewust respons geven.

Werk je met groepen of spreek je voor groepen, dan word je aantrekkelijker voor je gehoor wanneer je er zelf helemaal bij bent: met je volle aandacht; persoonlijk, warm en krachtig.

Naarmate jouw aanwezigheid tijdens gesprekken meer voelbaar wordt, stellen anderen zich gemakkelijker voor je open. Deze houding is gebaseerd op oprechte belangstelling en nieuwsgierigheid. In workshops en trainingen help ik je deze houding verder te ontwikkelen. 


Workshop Focus en Impact 

Workshop Leider voor de Groep

Leiderschapscoaching

Systemisch Werk

WORKSHOP

FOCUS EN IMPACT

Spreken begint bij luisteren. Leiderschap begint bij volgen. 

Wat maakt een dialoog tot een interessante conversatie? Wil je je gelijk en luister je om bevestigd te krijgen wat je wilt horen, of ga op zoek naar hoe je elkaar beter kunt begrijpen? Samenwerkingen ontstaan door effectieve relaties. Relaties bieden kansen: door de ander te zien en te erkennen wie hij is, leer jezelf beter kennen. Begin bij elkaar, face to face. Groeien in je professionaliteit, ontwikkelen als groep.

WORKSHOP VOOR DOCENTEN EN OPLEIDERS

LEIDER VOOR DE GROEP

Interactiestatus is een aantrekkelijke methodiek uit het theater, die inzicht geeft in het omgaan met gezag in combinatie met kwetsbaarheid, nieuwsgierigheid en vastberadenheid. Docenten, opleiders en anderen die met groepen werken, kunnen hun voordeel doen met Interactiestatus ten behoeve van klassenmanagement, orde-aandachtsproblematiek.

Lees meer over de workshop
Over Interactiestatus

Werkwijze —>

Aanpak —>

Diensten —>