Vergroot het vermogen om anderen te inspireren

Met zijn bureau ‘Hans Jeths Consultancy’ ondersteunt Hans Jeths organisaties, teams en individuen bij de ontwikkeling van hun creativiteit, identiteit en uitstraling. Met procesbegeleiding, training en coaching begeleidt hij hen bij het vergroten van hun vermogen om anderen te inspireren.

Vanuit mijn expertise op het gebied van theater, presentatie en lichaamstaal help ik managers en professionals om krachtige, authentieke verhalen te ontwikkelen - en om die op een aantrekkelijke en overtuigende manier in de wereld te zetten.

​

Ik word gevoed door intuïtie, humor en nieuwsgierigheid en geloof in de potentiële kracht van mensen en hun verhalen. Ik weet hoe een authentiek verhaal op een emotioneel niveau je gesprekspartners of publiek raakt en in beweging brengt; door hen te betrekken, hun loyaliteit te stimuleren en hun fantasie aan te wakkeren.

​

Klanten ervaren mij vaak als creatief, verrassend en inspirerend. Ik faciliteer potentieel-ontwikkeling en verandering vanuit persoonlijke betrokkenheid en openhartigheid.

​

Ik word altijd heel enthousiast wanneer ik word benaderd voor een goed gesprek over creatieve ontwikkeling en persoonlijke impact. Bel of mail me of stuur me een WhatsApp om een keer af te spreken, dan onderzoeken we samen wat ik voor jou en je organisatie kan betekenen.

Hans Jeths

Hans Jeths is een doorgewinterde procesbegeleider, senior trainer en coach. Hij werkt zowel in profit - als non-profit organisaties; voor creatieve bureaus, in het onderwijs en voor culturele instellingen.

​

Hij ontwikkelt workshops en trainingen in communicatie en presentatie. Hij is een expert op het gebied van presenteren met presentie. 

​

Voor sprekers met ervaring heeft hij recentelijk FunFaktor ontwikkeld, een slimme methode om presentaties toegankelijker, onderhoudender en daardoor overtuigender maken.

​

Hij is begeleider van Familie- en Organisatieopstellingen, hij begeleidt onderzoekssessies en geeft trainingen met Systemische Opstellingen en met de door hem ontwikkelde methode Karakteropstellingen

​

Naast zijn trainingswerk is hij werkzaam als theatermaker en performer. Vanuit zijn andere bedrijf, Hans Jeths Studio, ontwikkelt hij artistieke projecten en kleine, theatrale producties en trainingen in creatieve ontwikkeling

​

​

​

​

​

Achtergrond en ervaring

Hans Jeths heeft een achtergrond als theaterdocent, lichaamsgericht therapeut en procesbegeleider. Hij heeft inmiddels meer dan 20 jaar ervaring als consultant, trainer en coach. 

​

Hij heeft een jarenlange ervaring op het gebied van presentatie, lichaamstaal en persoonlijk charisma. De laatste vijftien jaar trainde hij honderden mensen in presenteren met presentie

​

Ten behoeve van klassenmanagement en ordeproblematiek (onderwijs) en  leiderschaps- en samenwerkingsvraagstukken (bedrijfsleven) ontwikkelde hij Leider voor de Groep, een training in Interactiestatus (2016)

​

Aanvankelijk voor het bedrijfsleven en later ook voor het onderwijs en voor opleiders en trainers, ontwikkelde hij de methode O-Moment (2014) om bewuster te spreken en tegelijk in relatie te zijn.  

​

Sinds 2009 begeleidt hij Familie- en Organisatieopstellingen (Hellinger/Weber). Na een aantal persoonlijke theaterprojecten ontstond in 2015 bij hem het idee voor een combinatie van theater met Systemische Opstellingen. Als eerste in Nederland combineert hij de kracht van systemisch werk met de magie en dynamiek van spel, theater en verhalen in een nieuwe methode Karakteropstellingen. Hij begeleidt onderzoekssessies en trainingsactiviteiten met Systemische Opstellingen en Karakteropstellingen en hij doceert regelmatig in het kunstonderwijs. 

​

Recentelijk verzorgde hij workshops in zelfpresentatie voor studenten aan de Hogeschool van Amsterdam, Hogeschool Utrecht en Academie Artemis, hogeschool voor styling in Amsterdam. Op Theaterschool De Trap traint hij studenten met Karakteropstellingen.

​

Van 2001-2011 was hij oprichter, directeur en mede-eigenaar van een trainingsbureau met de kernpropositie ‘persoonlijke ontwikkeling in de context van werken’. Met de slogan Kwaliteit zit in Aandacht leverde hij met een team van training-professionals dienstverlening op het gebied van training en opleiding in communicatie, leiderschap en coaching.

​

​

​

​

​

​

​

​

​

​

​

​

​

Opleiding

Hans Jeths is opgeleid als theaterdocent, clown, lichaamsgericht therapeut, communicatie- en presentatietrainer en systemisch opsteller.

​

Hij studeerde aan de Hoge School voor de Kunsten Utrecht en volgde verschillende fysieke acteer- en clownsopleidingen.

Verder volgde hij opleidingen en trainingen in Human Development (The Diamond Approach, Almaas), adem- en lichaamsgerichte therapie, Voice Dialogue (Stone). Hij schoolde zich verder in het Enneagram, Viewpoints en in Systemische Opstellingen bij diverse nationale en internationale trainers en instituten.

​

​

Werkwijze

Opdrachtgevers

LinkedIn

Neem contact op voor meer informatie.

Hans Jeths: (06) 397 828 55 of hans@hansjeths.nl

TOP

Copyright© 2019  Hans Jeths Consultancy. All rights reserved.