Er is een groot verschil tussen vooruitgang en het uiterlijke vertoon van snelheid. We bewegen te snel. Uiterlijk vertoon, drukte en stress leiden vaak tot spijt en verspilde moeite. Wie iets wil veranderen, begint bij zichzelf. Vandaag. Hier? Hoe? Er is een innerlijke houding die je hierbij kunt aanwenden, om wezenlijke vragen te stellen: ‘nieuwsgierigheid’. Leren vertragen en stilstaan bij wat er echt toe doet. Luister en volg de mensen om je heen, leg je oor te luister bij hun verhalen. Verwonder je en krijg oog en oor voor wat zich schuil houdt achter gedrag en ontdek wat creativiteit aanwakkert. Uit het hart. Rechtop. Oprechte verbinding, comfortabel leren zijn met elkaar en het doel volgen dat we voor ogen hebben. Het vergt moed om vaart te minderen en echt naar binnen te kijken, niet zozeer naar de oorzaak van je drukte, lawaai en bezigheden, maar naar hoe je creativiteit omarmt en geïnspireerd kunt samenwerken. Dit is werk. Adem in, adem uit.

Hans Jeths ondersteunt individuen, teams en organisaties bij het vergroten van hun vermogen om anderen te inspireren en om krachtige, authentieke verhalen op een aantrekkelijke en overtuigende manier in de wereld te brengen. 

Vanuit een expertise op het gebied van theater, presentatie en lichaamstaal biedt Hans Jeths met zijn bureau ondersteuning bij de ontwikkeling van creativiteit, identiteit en uitstraling. Hij doet dat door middel van training, experience, procesbegeleiding en coaching.

Het bureau is gevestigd in Amsterdam en werkt voor profit- en non-profitorganisaties, culturele instellingen, de overheid, het onderwijs, creatieve bureaus en artistieke gezelschappen.

HANS JETHS

Hans Jeths faciliteert potentieel-ontwikkeling en is gespecialiseerd in leiderschap, samenwerking, presentatie, creatieve ontwikkeling en persoonlijk bewustzijn. Hij beschikt over een brede kennis en ervaring op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en creativiteit.

LEES MEER