PROJECTEN / COACHING

TEAMCOACHING / PERSONAL COACHING

​

Coaching

Ik ondersteun organisaties, teams en individuen met coaching bij de ontwikkeling van hun creativiteit, identiteit en uitstraling. 

Medewerkers in organisaties zijn doorgaans geselecteerd op grond van bepaalde competenties. In die competenties is vaak een behoorlijke investering gedaan, door middel van opleiding en training. Het rendement van die investering zien we uiteindelijk pas terug in de dagelijkse functie-uitoefening.

​

Gedrag en persoonlijke effectiviteit zijn echter niet alleen afhankelijk van de competenties, maar ook van de aandacht die iemand aan zijn werk besteedt; wanneer iemand z'n hoofd er maar half bij heeft, is het resultaat ook maar half. Het rendement verliezen we dan in vertraging van het tempo of een verhoging van de foutmarge. Kwaliteit in aandacht is dus een directe succesfactor voor iedere organisatie.

Kwaliteit zit in aandacht

Procesbegeleiding en teamcoaching

Oriënterend gesprek

Voor iedere vraag ontwikkel ik een praktische en inspirerende bijeenkomst of traject. 

In een oriënterend gesprek bespreek ik graag de aanleiding en specifieke wensen. Ik informeer over mijn werkwijze en we bespreken de te verwachten resultaten. 

​

​

Kosten

Iedere training of traject is maatwerk. Ik hanteer een dagdeeltarief waarbij de kosten variëren naar gelang de groepsgrootte, tijdsduur en frequentie en het inzetten van meerdere trainers en/of trainingsacteurs.

​

​

WERKWIJZE

Personal Coaching

Ik ondersteun je met Personal Coaching bij het aanboren van je innerlijke bronnen. Ik gebruik daarbij technieken uit de transformatie psychologie, lichaamsgerichte therapie, aandachttraining, Systemische Werk en het theater.

Je ontdekt je bron van je lijden. Ik begeleid je om het volledig te transformeren, of je nu verdoofd, angstig, verdrietig of haatdragend bent. Met mijn coaching help ik je terug te keren naar een staat van vertrouwen, zelfacceptatie en plezier.

​

De volgende thema's kunnen aanleiding zijn voor Personal Coaching:

Neem contact op met Hans Jeths voor meer informatie of afspraken.

© 2019  Hans Jeths