Identity Coaching

Wie ben je, wie wil je zijn? In je vak, als merk, als team, als organisatie, als mens? En wie wil je nog meer zijn dan je nu bent? Ben je wie je wilt zijn? Op je werk, in je huidige baan? Doe je wat je wilt? Wil je wat je doet? 

Ik werk al ruim 25 jaar als coach, zowel individueel, als met groepen. Ik coach op verschillende niveaus, in diverse creatieve sectoren en culturele branches, zoals directors en managers, professionals, high potentials, CEO’s, creatives, kunstenaars, ontwerpers, docenten, coaches en trainers.

De volgende thema's kunnen aanleiding zijn voor Identity Coaching:

  • Ondersteuning bij het uitzetten van je koers, bij het ontwikkelen van een nieuw idee of concept, of bij het lanceren van een nieuw product.
  • Een volgende stap in je creatieve of professionele ontwikkeling.
  • Een nieuwe samenwerking of plan of droomproject onderzoeken.
  • Onderzoeken van een creatieve blokkade of het (her) vinden van je creatieve focus.
  • Verhelderen of (her) positioneren van je personal brand.
  • Anders omgaan met spanning, werkdruk, stress of burnout.
  • Meer impact genereren.
  • (Cultureel) ondernemerschap.
  • Je koers of bestemming verkennen, of je wilt van functie of beroep veranderen.

​

​

​

Aanpak

Ieder coachingstraject wordt individueel bepaalt. De meeste trajecten bestaan uit zes bijeenkomsten van circa 1,5 uur. Soms blijkt een traject van drie bijeenkomsten voldoende. In andere gevallen kan worden besloten tot 9 of 12 bijeenkomsten. Ook komt het voor dat periodiek bijeenkomsten worden gepland, bijvoorbeeld eenmaal per kwartaal. Tijdens een intakegesprek bespreken we je wensen en de mogelijkheden.

​

Werkwijze 

Ik werk op het snijvlak van persoonlijke en professionele ontwikkeling. Kenmerkend voor mijn werkwijze is het werken vanuit de hier-en-nu situatie. Ik stimuleer je om je ervaringen expliciet te onderzoeken.

Het gesprek is de ingang. Daarnaast gebruik ik een aantal methoden en werkvormen: Systemisch Opstellingen en Voice Dialogue, Interactiestatus. Verder maak ik soms gebruik van theaterwerkvormen, aandachttraining en het enneagram.   

​

Intakegesprek 

In een gesprek van een uur bespreken we de aanleiding of vraag en welke vorm van coaching bij je past. We verkennen wat achter je vraag ligt en onderzoeken je persoonlijke situatie, motivatie en drijfveren. 

Ik informeer je over de mogelijkheden en de te verwachten resultaten. Vervolgens bespreken we de aanpak en werkwijze. 

​

Tijdsduur

Afhankelijk van de vorm, in overleg.

​

Kosten

Iedere coaching of traject is maatwerk.

De kosten variëren, afhankelijk van tijdsduur en frequentie.  

Neem contact op voor meer informatie:

Hans Jeths: (06) 397 828 55 of hans@hansjeths.nl

TOP

Copyright© 2019  Hans Jeths Consultancy. All rights reserved.